středa 24. srpna 2016

ATSM Holiday challenge - Christmas chicks

Výzva tohoto týdne na ATSM je "Svátky! A já se rozhodla pro Vánoční přání, jelikož Vánoce jsou naším nejoblíbenějším svátkem a vánočních přání není nikdy dost.

This weeks challenge at Addicted to Stamps and More is Holiday!
And I am going with Christmas cards as it's the most popular holiday here and you never have enough of those.


Sponsor of this challenge is Happy Little Stampers, that was created in 2015 by Kylie (owner of ATSM and ATCAS). Kylie wanted to bring out a line of stamps that were useful for every day crafters. From cute to whimsical images, from everyday to funky sentiments there is something for everyone! And of course by participating in ATSM challenge, you will be able to win a $15.00 gift certificate for their store!



Pro letošní rok plánuji dělat vánoční přáníčka v malých kolekcích. tato kolekce se jmenuje Vánoční kuřátka, protože hlavním motivem jsou razítka od penny Black s malými ptáčky.

For this year I decided I will make my Christmas cards in collections. This one is called "Christmas chicks' as the main theme are the little birds stamp from Penny Black.




Použila jsem krásný embosovaný papír abych vytvořila okýnko pro ptáčky a na pozadí jsem našla vtipný papír, na kterém jsou také malí ptáčci. Hlavní panel jsem dozdobila lýkovým provázkem a výřezem ve tvaru cesmíny.

I used a beautiful embossed paper to make the window for the birds and for the background I found a fun paper, that also have some small birds on it. I decorated the main panel with a twine and a holy leaves die cut.


Na druhé přání už jsem neměla tak velký kus embosované karty a tak sem použila horký embossing s průhledným práškem na jednobarevný papír. A opět jsem využila ptáčkový papír a lístečky na dozdobení. No a samozřejmě vánoční kuřátka:).


For the second card, I didn't have that big piece of embossed paper, so I used hot embossing with a transparent powder on a plain paper. Also I used the birdy paper for the panels and some leaves as an embellishment. And most importantly the Christmas chicks:).


Plánovala jsem vytvořit i třetí přání do ptačí kolekce, ale dote´d jsem nenašla čas. Přesto, že sem si slibovala, že letos začnu s vánočními přáními opravdu brzy, vždycky se našlo něco jiného a vypadáto, že svůj slib nedodržím:D.

I was planning on making third card to the birdy collection, but I still haven't found the time for that before. Even though I promised to myself that this time, I will star really early with the Christmas cards, there is always something else in the line and it don't seem I will keep the promise :D.


Konečně poslední přání kuřátkové kolekce, jak jinak než s malými ptáčky. Zde jsem použila zbytek embosovaného papíru a opět ptáčkový pozaďový papír.

Finaly the last card of chick collection, how else then witk the small birds. Here i used the rest of the blue embossed paper and the birdy backgroud paper again.


Ptáčci jsou zde dozdobeni výřezem zeleného věnce a provázkem.

The birds here are decorated with green die cut wreath and some twine.


A tady jsou všechna pohromadě:)

And here are all together:)



Hope you got a bit inspired with my cards and don't forget to join our challenge at ATSM!

2 komentáře: