čtvrtek 3. listopadu 2016

Vánoční přáníčka bílá prkna

Opět je čas na vánoční přání a protože se mi vloni moc líbila sada přání s pozadím hnědých dřevěných prken, kterou jsem vyrobila, rozhodla jsem se jít na to letos podobně. Akorát jsem tentokrát volila prkna bílá a pozadí jsem si sama vyrobila, podle skvělého návodu od Soňky! Doporučuji také vyzkoušet.



Napoprvé se mi ale výsledné pozadí moc nelíbilo a tak jsem ho nejdříve naskenovala a pohrála si s barvami až vzniklo několik barevných variant, z nichž jsem si vybrala tuto do šeda a vytiskla pro svá vánoční přání.


Tento styl přání se mi moc líbí a vyhovuje mi volnost při tvoření, žádné měření, výpočty... prostě vezmu vše, co je po ruce a skládám.


Nevýhodou je, že jsem v podstatě vypotřebovala skoro všechny vánoční výseky, co jsem měla k dispozici :D A tak jsem po dokončení musela začít mámit z okolí další, jelikož sama BS ani plotter nemám.


V této kolekci jsem mimo jiné použila výseky, které jsme připravily s VHscrap a můžete je zakoupit příští víkend na Kreativitě v Dubči! Jsou to například vánoční kouličky, andílek...


Pro přání jsem zvolila více barev a je mezi nimi i oranžová, kterou já považuji za vánočně netradiční a chtěla jsem si ji z hecu vyzkoušet :). A u všech přání jsem také použila kombinaci se zlatou anebo stříbrnou, pro slavnostní efekt.


2 komentáře:

  1. Wonderful collections of Christmas cards. Each one different, but still similar.
    That background for starter is amazing and then adding all of the embellishments is wonderful. Thanks for joining us at the Mod Squad Challenge.
    Barbara, Mod Squad Host

    OdpovědětVymazat
  2. WOW these are all just beautiful Martina! Thanks so much for joining us at The Sisterhood’s ‘Pumpkins or the color Orange’ challenge and please come back again soon!
    Darlene
    one of the 'Sistahs'
    The Sisterhood of Crafters
    DAR’S CRAFTY CREATIONS Please come for a visit!

    OdpovědětVymazat